Casatorii ciudate?!
Raspunsuri - Pagina 8

denizel spune:
Kindness
In your eyes
I guess
You heard me cry
You smiled at me
Like Jesus to a child
I'm blessed
I know
Heaven sent
And Heaven stole
You smiled at me
Like Jesus to a child
And what have I learned
From all this pain
I thought I'd never feel the same
About anyone
Or anything again
But now I know
When you find love
When you know that it exists
Then the lover that you miss
Will come to you on those cold, cold nights
When you've been loved
When you know it holds such bliss
Then the lover that you kissed
Will comfort you when theres no hope in sight
Sadness
In my eyes
No one guessed
Or no one tried
You smiled at me
Like Jesus to a child
Loveless and cold
With your last breath
You saved my soul
You smiled at me
Like Jesus to a child
And what have I learned
From all these tears
I've waited for you all those years
And just when it began
He took you away
But I still say
When you find love
When you know that it exists
Then the lover that you miss
Will come to you on those cold, cold nights
When you've been loved
When you know it holds such bliss
Then the lover that you kissed
Will comfort you when there's no hope in sight
So the words you could not say
I'll sing them for you
And the love we would have made
I'll make it for two
For every single memory
Has become a part of me
You will always be
My love
Well I've been loved
So I know just what love is
And the lover that I kissed
Is always by my side
Oh the lover I still miss
Was Jesus to a child
Ce femeie nu ar vrea ca iubitul ei sa compuna asta pentru ea. Sau ce barbat nu ar vrea ca iubita lui sa-i scrie asta.
Totusi, versurile sunt scrise de George Michael, iar cantecul este dedicat iubitului lui, Anselmo, care tocmai murise. Este clar ca omul asta nu va putea in veci sa iubeasca o femeie, daca un barbat i-a inspirat asemenea trairi. Cum ai putea sa-l condamni?
Nu condamn homosexualii, nu am nici un drept sa-i judec, sunt oameni la fel ca mine. Ma irita putin circul pe care il fac unii la gay parades, dar atat.
Nu pot totusi sa nu ma intreb: daca cei care nu vad nimic rau in dreptul homosexualilor de a adopta copii, ar afla maine ca mai au cateva luni de trait, ce ar face? Ar cauta cu disperare un cuplu beton de heterosexuali care sa le adopte copilul sau l-ar da spre adoptie, fara ezitare, cuplului dragut si amabil de gay cu care sunt prieteni?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

andora spune:
quote:
Originally posted by denizel
daca cei care nu vad nimic rau in dreptul homosexualilor de a adopta copii, ar afla maine ca mai au cateva luni de trait, ce ar face? Ar cauta cu disperare un cuplu beton de heterosexuali care sa le adopte copilul sau l-ar da spre adoptie, fara ezitare, cuplului dragut si amabil de gay cu care sunt prieteni?
Denizelule aici m-ai capacit

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Guestus spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by Guestus
Eu nu inteleg de ce este interzisa polygamia. Cu ce deranjeaza?
LOL Guestus, dac-ai postat pe subiectul asta (casatorie intre parteneri de acelasi sex), sa'nteleg ca nu-ti ajunge numa' un tip?
vrei mai multi? faci fata? (sau ma rog, spate)
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
O sa vezi tu "casatorii ciudate" ce inseamna....in curind fac din Moldova un mic Utah.

denizel spune:
quote:
Denizelule aici m-ai capacit ... tre' sa ma gandesc la asta Sper insa doar ca Dumnezeu nu-mi va da niciodata mai mult decat pot duce...
Pai stai mai Andeiuto, de ce te-am capacit? Intrebarea era pentru cei care considera normal ca un cuplu de homosexuali sa adopte un copil.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

liliana29s spune:
Nu cunosc nici o persoana cu o astfel de orientare sexuala. Eu personal nu am nimic impotriva lor nu ma dernajeaza si consider ca sta e treaba si problema fiecarei persoane. Sint oameni absolut normali care nu incearca decit sa duca o viata care e potrivita pentru ei. Nu gasesc nimic de condamnat aici.
Despre infiere insa cred ca sint mai multe de spus. Copilul creste intr-o familie care de obicei constituie un exemplu. Cred ca pentru un copil crescut intr-o famile de homosexuali normalitatea ar insemna un cuplu homosexual. Inafara de asta ar avea probleme fiindca in mod constant ar fi tachinat de alti copii.
Liliana si Dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

cipcipcip spune:
Denitel, am sa-ti raspund eu la intrebare. In scenariul propus de tine as evita probabil cuplul de homosexuali, si nu de teama ca a avea 2 parinti homo l-ar influenta pe copil negativ, ci de frica rautatii oamenilor care l-ar privi probabil pe copil ca pe un mic monstru.
Si nu, nu cred ca a creste cu 2 parinti homosexuali l-ar influenta pe copil in privinta asta, la o adica exemple de cupluri homo exista destule in jurul nostru, nu trebuie sa ai in apropiere homosexuali ca sa-ti deschida ochii. Nici macar daca ar primi o educatie "homo" nu ar deveni homosexual daca nu are de la inceput tendinte (innascute) in directia asta.
Ati vazut filmul "Kinsey"? Vi-l recomand. Este vorba de un zoolog care face un studiu asupra sexualitatii umane (masculine mai ales) in America anilor 40, studiu bazat pe interviuri cu mai multe milioane de persoane. Acest Alfred Kinsey a existat in realitate si a revolutionat cunostintele despre sexualitatea umana la timpul respectiv. Si ce e si mai interesant in filmul asta e ca lucruri care erau considerate tabu in anii 40 sint inca considerate tabu 60 de ani dupa.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

sinzi_ana spune:
Denizel eu pot sa iti raspund...
Daca ia-s cunoaste foarte bine ca si cuplu nu as fi influentata in nici un fel de orientarea sexuala...Si nu m-ar deranja...
Eu propun un alt scenariu (care au fost reale)...Descoperi ca esti gay...
Ti-ai da copilul spre adoptie pt ca ai crede ca nu poti sa ii oferi o educatie conform "normalitatii??"
Sau ai fi de acord sa iti fie luat si dat spre adoptie unei familii de heterosexuali???
Sau daca descoperi ca sotul e gay...ii interzici orice relatie cu copilul lui???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David

lena spune:
eu o sa fiu putin, foarte putin off-topic:...deci grecii practicau homosexualitatea mai mult la nivel mental, la nivel fizic, toate izvoarele scrise, sau nescrise(a se vedea de ex: vase, obiecte de decor, etc) dovedesc ca penetrarea nu avea loc ma intelegeti, da?? adica doar mimau aceasta, "chestiunea lor" fiind pusa doar intre picioarele partenerului...asta ca fie vorba de acuratete...cat despre "prietenie" si "dragoste" pur masculina, caci la asta se fac cele mai multe referiri in antichitatea greaca, era o dovada de pretuire...adica discipolul si mentorul, etc,etc...daca ati citit Platon e de ajuns.

Gabrielama spune:
Domne', eu astept cu nerabdare sa inceapa o mare discriminare, de pilda:
- impotriva femeilor care au peste 75 de kg
sau
- a barbatilor cu ochi verzi
sau
- a persoanelor care nu stiu ca conduca un automobil
Pentru ca sincer, eu asa vad dicutiile despre gay; ca discriminari aberante, impotriva unor persoane care au, intr-o anumita masura, alegeri diferite de noi ceilalti; asa zis "normali".
Cat despre ce o sa-i spun copilului meu despre gay? Ca sunt niste oameni normali, care au ales sa aiba o alegere diferita. Asa cum fiecare dintre noi are dreptul sa faca alegeri diferite, in diferite domenii ale vietii.
Iar pentru cei ce nu cred ca homosexualitatea este un lucru cu care te nasti; am o cunostinta care s-a nascut inntr-o familie simpla si "normala", care nu cred ca au auzit sau ca stiu mare lucru despre homosexualitate. Aceast baiat nu a fost nici traumatizat si nici pervertit de cineva in copilarie. Nu. A fost crescut normal, asa cum au fost crescuti si fratii si surorile lui. Ei bine, el este homosexual. Nu trebuie sa vorbeasca, sau sa-ti spuna el ca este; se vede pur si simplu. Pentru ca asa s-a nascut si asta a fost singura optiune a lui in viata.
Gabi

pisicuta si matei spune:
casandra nu am timp acum sa iti caut numeroase studii,dar iti zic ca in documentarul care l-am vazut pe discovery cel care facuse experimentl era un medic american si cazul a fost foarte dezbatut in presa si in comunitatea stiintifca,iar rezultatele neasteptate si foarte concludente ale acestuia au fost acceptate de comunitatea stiintifica.
si o alta dovada foarte buna este cea pe care a adus-o sinzi-ana cu animale homosexuale.daca sa zicem ca noi devenim homosexuali atunci cum sta treaba cu animalele?
Cu biblia deja ne indepartam de la subiect-parerea mea.in primul rand ca nu este prima religie de pe pamnant crestinismul ca sa zici ca vai astia au fost primii,au vazut cum a fost si au scris,nici vorba.biblia a fost scrisa pe la anul 1400-sigur dupa niste documente mai vechi,dar nu mai vechi ca cel de pe care au fost scrise cartile altor religii.si vreti voi sa imi ziceti ca ceea ce este scris acolo este sub inspiratie divina si nu s-au facut adaugiri?!
atunci cum explici toate intalnirile ulterioare ale marilor religiosi si toate modificarile aduse bibliei?
sau cum explixi faptul ca maria magdalena a fost primul discipol al lui iisus si in biblie a ajuns o prostituata? nu iti suna asta a adaugiri?
si atunci cum pot eu sa ma iau de pe o carte umana si sa zic ca vai dumnezeu nu a lasat homosexuali?
pai daca e sa credem ca dumnezeu a facut lumea,ca el aduce oamenii pe pamanat,pai atunci nu tot el hotaraste cum se naste fiecare?deci tot el hotaraste sa aduca pe lume homosexuali? nu te intrebi ca poate tocmai de asta ii aduce,ca o proba pentru noi? ca el zice sa iti iubesti aproapele si tu ii urasti pe homosexuali deci incalci poruna lui dumnezeu,deci pacatuiesti?
nu poate la fel de bine sa fie si asa?
asta e parerea mea,eu nu incerc sa conving pe nimeni ca e ca mine,doar ca asa mi se pare mie logic.
ps:nu sunt atee,cred in dumnezeu,dau nu dumnezeul crestinilor,mentru mine exista un singur dumnezeu si nu are religie,religiile le-au creat oamenii.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png